Вежби за тонирање на нозете (видео)

Убаво обликувани, тонирани и нозе без целулит се сон на секоја жена. Здравата исхрана и вежбањето можат вистински да помогнат да го постигнете тоа, но потребно е да бидете упорни и постојани. За оние кои се постојано во брзање и немаат време за вежбање имаме вистинско решение за само 5 минути дневно. Видеото во продолжение во комбинација со неколку едноставни трикови за намалување на целулитот, како и одредени промени во исхраната се доволни да направат видлива промена врз вашите нозе.

Секој од нас може да си посвети барем 5 минути во денот исклучиво за себе. Изговори не прифаќаме. Започнете веднаш!!

Среќно!

Драгана Младеновска

Магистер по фармација, Аеробик и Пилатес инструктор. Зависник од здрава исхрана и експериментирање во кујната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *