Само 5 минути дневно: Вежби за тонирање на рацете (видео)

Вишокот на масно ткиво на рацете е проблем со кој се соочува скоро секоја жена. Масното ткиво на рацете најбавно се губи, па освен диета, потребни ќе ви бидат и вежби со кои ќе ги зацврстите овие проблематични делови.

Но, дали знаете дека само 5 минути во денот ве делат од убаво обликувани раце? Се што треба да направите е да изберете во кој дел од денот ќе ги правите вежбите и да си ветите на себе си дека ќе биде упорни. Пробајте да ги правите вежбите точно како што е наведено во видеото, но доколку првиот пат не успеете без да направите пауза и без да ги спуштите рацете, не очајувајте. Тоа нека ви биде мотив, следниот пат да бидете подобри.

Драгана Младеновска

Магистер по фармација, Аеробик и Пилатес инструктор. Зависник од здрава исхрана и експериментирање во кујната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *