Превземете ги сите 7 рецепти од предизвикот 7 дена свежи салати

Креиравме бесплатен документ кој ги содржи сите 7 рецепти од предизвикот 7 дена свежи салати. Испечатете го овој водич и чувајте го во кујната со цел одвреме-навреме да ве потсети да се предизвикате и 7 дена повторно за вечера да се храните само со свежи салати. Се што треба да направите е да ги внесете вашето име и емаил адреса и потоа да кликнете на линкот кој ќе се појави на дното од страната.

Вашето име

Вашиот е-маил (задолжително)

 

Дарко Колев

Долгогодишен спортист , маратонец, зависник од теретана и активен животен стил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *