10 правила за тридневна детоксикација после празниците

January 7th, 2018|Категории: Детоксикација, Здравје, Исхрана, Предизвици, Слабеење, Совети|Теми: , , , , , , , |

Полна трпеза, многу храна, кифлички, руска салата, сарми, многу слатки, алкохол....и уште што ли не... Но, еве готово е празниците ќе завршат, но како после сето тоа јадење да се вратите во форма? Празниците будат

З дневен план за детоксикација од шеќери

May 27th, 2017|Категории: Детоксикација, Здравје, Исхрана, Предизвици, Совети|Теми: , , , , , , |

Дали понекогаш сте размислиле малку подлабоко во која мера храната што ја јадеме влијае на здравјето, убавината и на тоа како се чувствуваме? Исхраната е клучот до оптимално здравје, убава кожа, свеж изглед и енергија.

3 дневен детокс план за прочистување, слабеење и зајакнување на имунитетот  

February 18th, 2017|Категории: Детоксикација, Здравје, Предизвици|Теми: , , , , , , , , , |

Досега имавме неколку предизвици и начини да се обидеме да ве мотивираме подобро да се храните и да се свртите кон сопственото здравје. Целта и сега е ни е слична, да ве мотивираме 3 дена

Сауна – да или не?

February 12th, 2017|Категории: Детоксикација, Здравје, Нега на тело, Совети, Убавина|Теми: , , , |

Дали сауната е здрава и дали навистина може да ви помогне кога е во прашање слабеењето? Прочитајте во продолжение. Ако сакате да го намалите внатрешниот немир и да се ослободите од стресот, сауната е добар

Што после празниците?

January 6th, 2017|Категории: Детоксикација, Здравје, Исхрана, Слабеење, Совети|Теми: , , , , , |

Сигурно се прашувате (како и јас) како да се вратите на добриот пат на здрава исхрана после празничните трпези, сета руска салата, кифлички, штрудли и сарми. Некои ќе се решат да го сторат тоа со

24 часовен предизвик за подобро здравје, почиста кожа и појак имунитет

August 27th, 2016|Категории: Детоксикација, Предизвици|

Овој предизвик е брз и ефикасен начин за подобрување на здравјето и зајакнување на имунитетот. Предизвикот е едноставен и доколку сте личност со цврст и одлучен карактер сигурно би го приифатиле. Придобивките од овој предизвик

7 дневен детоксикациски предизвик

August 21st, 2016|Категории: Детоксикација, Предизвици|

Целта на овој 7 дневен детоксикациски предизвик е прочистување на телото преку внес на непроцесирана храна и оброци кои сами ќе си ги подготвите. Со ваков начин на исхрана освен што ќе го прочистите телото од