Превземете ги сите 7 рецепти од предизвикот 7 дена здрав појадок

March 20th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , , , , |

Креиравме бесплатен документ кој ги содржи сите 7 рецепти од предизвикот 7 дена здрав појадок. Испечатете го овој водич и чувајте го во кујната со цел одвреме-навреме да ве потсети да се предизвикате и 7

7 дена здрав појадок – Ден 7

March 18th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , , , |

Стигнавме до крајот, денес е последниот ден од нашиот предизвик 7 дена здрав појадок. Очекувајте наскоро водич со сите 7 рецепти кои ќе можете да си го испечатите и да си го чувате во кујната

7 дена здрав појадок – Ден 6

March 17th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , |

Нема поубаво чувство од започнување на денот со вкусен и здрав појадок. До крајот на нашиот предизвик има уште само два дена. За денес одбравме детоксикациски појадок во чаша. Ден 6 Смути за детоксикација За

7 дена здрав појадок – Ден 5

March 16th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , , , |

Доколку ги следите нашите инструкции и успешно го прифативте предизвикот сигурно веќе се чувствувате полесно и сте полни со енергија. Неделата полека одминува, а петокот е еден од омилените денови на сите нас. За денес

7 дена здрав појадок – Ден 4

March 15th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , , |

Нашиот предизвик продолжува, веќе сме на половина од неделата. Ако сето тоа ви изгледа примамливо, не се двоумете започнете веднаш. Ден 4 Двопек со јајце и јогурт За денес одбравме брза, лесна и здрава комбинација.

7 дена здрав појадок – Ден 3

March 14th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , |

Продолжуваме да ве мотивираме да го започнете денот со здрав појадок. Сеуште не е доцна да ни се приклучите, започнете денес, а претходните два дена надополнете си ги по завршувањето на предизвикот. Ден 3 Банана

7 дена здрав појадок – Ден 2

March 13th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , , |

Нашиот предизвик продолжува, ако вчера успеавте да направите разумен избор за појадок, тогаш продолжете го тоа и денес. За денес имаме друг здрав рецепт. Ден 2 Интегрално лепче со хумус За денес избравме лесен, брз

7 дена здрав појадок – Ден 1

March 12th, 2017|Категории: 7 дена здрав појадок, Предизвици|Теми: , , , , , , , , |

Започнуваме предизвик – 7 дена здрав појадок. Во текот на следните 7 дена ќе ве инспирираме секој ден да го започнете со здрав и хранлив појадок кој ќе ви даде енергија и хранливи нутрититенти за