Превземете ги сите 7 рецепти од предизвикот 7 дена свежи салати

January 15th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , , |

Креиравме бесплатен документ кој ги содржи сите 7 рецепти од предизвикот 7 дена свежи салати. Испечатете го овој водич и чувајте го во кујната со цел одвреме-навреме да ве потсети да се предизвикате и 7

7 дена свежи салати – Ден 7

January 15th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , , |

Стигнавме до крајот, денес е последниот ден од нашиот предизвик 7 дена свежи салати. Очекувајте наскоро водич со сите 7 рецепти кои ќе можете да си го испечатите и да си го чувате во кујната

7 дена свежи салати – Ден 6

January 14th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , , |

За денес нисокалорична детоксикација со целер. Ден 6 Зелена детоксикациска салата со целер Целерот го избравме затоа што е богат со витамин Ц, витамин Б6, но најмногу со витамин К. Една порција целер задоволува 37%

7 дена свежи салати – Ден 5

January 12th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , |

Ако го прифативте предизвикот, сигурно веќе чувствувате леснотија. Доколку застанете на вагата сигурни сме дека таа ќе покажува 1-2 kg помалку. Тоа би требало да биде доволен мотив да продолжите до крај. Ден 5 Зимска

7 дена свежи салати – Ден 4

January 11th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , |

Нашиот предизвик продолжува, веќе сме на половина од неделата. Ако сеуште не ни се придруживте не е доцна, започнете денес па деновите кои сте ги пропуштиле надокнадете ги на крај. Во прилог рецептот за денес.

7 дена свежи салати – Ден 3

January 10th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , , |

За денес повторно зелена чинија полна здравје, но за разлика од првиот ден денес слатата ќе биде многу побогата и ќе ви даде многу повеќе енергија. Рецептот е во прилог. Ден 3 Зимска зелена салата

7 дена свежи салати – Ден 2

January 9th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , |

Нашиот предизвик продолжува, ако вчера успеавте вечерата да ја замените со нашата здрава зелена салата, тогаш продолжете го тоа и денес. За денес имаме друг здрав рецепт. Ден 2 Здрава салата со цвекло и зелка

7 дена свежи салати – Ден 1

January 9th, 2017|Категории: 7 дена свежи салати, Предизвици|Теми: , , , , |

Започнуваме 7 дневен предизвик со свежи сезонски салати. Целта на овој предизвик е пост-празнична детоксикација. Се што треба да направите е вечерата овие 7 дена да ја замените со свежа салата. Секој ден ќе се