Mартовска Zumba® Забава!

March 23rd, 2017|Категории: Зумба, Настани, Фитнес|Теми: , |

Почувствувајте ја ZUMBA енергијата во целост! Со повеќегодишно искуство зад нас, се очекува Мартовската 2017 ZUMBA ЗАБАВА, да биде побројна и поинтересна. Овој пат на ново место, MKC Club&Restaurant. Ќе има нови ZUMBA кореографии, нови

ZUMBA Fitness – Забава што не смее да се пропушти!

November 23rd, 2016|Категории: Зумба, Настани, Фитнес|

Zumba Fitness претставува програма на аеробни вежби каде што се вклучени елементи на танцување. Всушност Зумбата комбинира основни чекори од танците кои се применуваат на латино и интернационална музика со цел да се направи вежбањето забавно.

Бесплатен ZUMBA Fitness час на отворено!

June 23rd, 2016|Категории: Зумба, Настани, Фитнес|

На 25.06.2016 (сабота) во 19:30h, Фитнес Клубот "Fit One" во соработка со Општина Аеродром, организира Бесплатен Zumba Fitness час во Спортскиот Центар "Ново Лисиче" (кај стадионче). Станува збор за истата сцена во Ново Лисиче, на која

Зумба: Танцот е најдобра вежба за вашето тело

May 5th, 2016|Категории: Зумба, Фитнес|

Zumba Fitness е најуспешниот бренд во фитнес-вежбањето. Zumba не е танц, не е ни верзија од класичен аеробик, туку е програма за вежбање која е смислена од Alberto "Beto" Perez, кој во 2001 година ја

Зумба за време на бременоста

March 28th, 2016|Категории: Здравје, Зумба, Фитнес|

Бременоста е прекрасен период во животот на една жена, но исто така и период кога жената се соочува со многу промени и прилагодувања. Една од најважните работи за секоја идна мајка е да има безбедна,

ZUMBA Fitness – Забава што не се пропушта!

February 23rd, 2016|Категории: Зумба, Настани, Фитнес|

Zumba Fitness претставува програма на аеробни вежби каде што се вклучени елементи на танцување. Всушност Зумбата комбинира основни чекори од танците кои се применуваат на латино и интернационална музика со цел да се направи вежбањето забавно.