10 минути јога за повеќе енергија

December 8th, 2016|Категории: Јога, Фитнес|

Јогата е еден од најприфатените и најефикасните начини да се постигне рамнотежа меѓу физичкото, менталното и духовното здравје. Таа е древна вештина со која се постигнува единство со целото свое битие. На секаде во светот