FITLIFE Fitness studio 2

е место каде што можете да вежбате пилатес и аеробик.

Лоцирани сме на ул. Миле Поп Јорданов 68, кула 12, Скопје (спроти кафана Чашка - Козле)
Нашата мисија и цел е да им помогнеме на луѓето да го сменат начинот на живот и да се свртат кон сопственото здравје. Физичката активност има многу придобивки за здравјето, а ние сме тука за Вас, да Ве насочиме и да Ви укажеме како да се грижите за своето здравје и тело и како правилно да направите промени во животниот стил.

Кај нас покрај тоа што можете да вежбате, можете да добиете и многу совети во врска со начинот на исхрана.

Без разлика која е вашата цел, да ослабете и да изгледате подобро, да имате повеќе енергија или пак да се чувствувате подобро после напорниот ден ние сме тука за Вас.
Вежбањето ќе Ве направи помотивирани, поисполнети и поведри.
Затоа направете го вистинскиот чекор и веднаш резервирајте си место во некоја од нашите групи.
Контактирајте не на 071 273 982 или на 071 226 354 и дозволете ни да правилно да Ве водиме во промена на животниот стил и навики.

FITLIFE Fitness studio 2

е место каде што можете да вежбате пилатес и аеробик.

Лоцирани сме на ул. Миле Поп Јорданов 68, кула 12, Скопје (спроти кафана Чашка - Козле).
Нашата мисија и цел е да им помогнеме на луѓето да го сменат начинот на живот и да се свртат кон сопственото здравје. Физичката активност има многу придобивки за здравјето, а ние сме тука за Вас, да Ве насочиме и да Ви укажеме како да се грижите за своето здравје и тело и како правилно да направите промени во животниот стил.

Кај нас покрај тоа што можете да вежбате, можете да добиете и многу совети во врска со начинот на исхрана.

Без разлика која е вашата цел, да ослабете и да изгледате подобро, да имате повеќе енергија или пак да се чувствувате подобро после напорниот ден ние сме тука за Вас.
Вежбањето ќе Ве направи помотивирани, поисполнети и поведри.
Затоа направете го вистинскиот чекор и веднаш резервирајте си место во некоја од нашите групи.
Контактирајте не на 071 273 982 или на 071 226 354 и дозволете ни да правилно да Ве водиме во промена на животниот стил и навики.

Power Pilates

Овој тип на часови се со повисок интензитет и се наменети за луѓе кои се физички активни и се кондиционо спремни. Вежбите се изведуваат поврзано и флуидно и се обрнува внимание на секоја мускулна група (стомак, грб, раце, бутови, задник). Со континуирано вежбање на овој тип на пилатес ќе ги затегнете и тонирате мускулите, ќе ја зголемите флексибилноста и ќе го намалите масното ткиво. Исто така овој тип на пилатес ќе ви помогне во подобро држење на телото и зацврстување на малите мускули околу ‘рбетот, што дополнително помага во анулирање на негативните ефекти од постојаното седење.
После часот ќе се чувствуате исполнети и среќни, полни со енергија, ќе ја чувствувате забрзана циркулацијата во целото тело.

Термини:
понеделник, среда и петок од 19.00-20.00 часот

Power Mat Pilates

Прочитајте повеќе

Power Mat Pilates

Овој тип на пилатес опфаќа вежби кои го активираат целото тело, за време на часот користиме мат простирка, тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл.реквизити. Часот започнува со целосно истегнување и загревање на сите мускули во телотои  продолжува со вежби за целото тело.

Power Ball Pilates

Прочитајте повеќе

Power Ball Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби за целото тело кои се изведуваат со помош на голема пилатес топка, дополнително за време на часот користиме и тегови од 1 kg. Ball pilates е совршен спој од вежби за обликување и истегнување на сите мускули, со посебен акцент на абдоминалниот ѕид и на мускулите на нозете. Топката има сферична површина и создаваа дополнителна нестабилност, која ја контролираме со стегање на мускулите на стомакот. Сето тоа помага во зацврстување на мускулите и подобрување на држењето на телото.

Power Cardio Pilates

Прочитајте повеќе

Power Cardio Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби кои се изведуваат на мат простирка, но со повисок интензитет, вклучувајќи кардио вежби со скокови, дополнително се користат и реквизити како тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл. Овој тип на пилатес ги обликува мускулите на целото тело и ја зголемува кондиционата спремност.
Power Pilates

Овој тип на часови се со повисок интензитет и се наменети за луѓе кои се физички активни и се кондиционо спремни. Вежбите се изведуваат поврзано и флуидно и се обрнува внимание на секоја мускулна група (стомак, грб, раце, бутови, задник). Со континуирано вежбање на овој тип на пилатес ќе ги затегнете и тонирате мускулите, ќе ја зголемите флексибилноста и ќе го намалите масното ткиво. Исто така овој тип на пилатес ќе ви помогне во подобро држење на телото и зацврстување на малите мускули околу ‘рбетот, што дополнително помага во анулирање на негативните ефекти од постојаното седење.
После часот ќе се чувствуате исполнети и среќни, полни со енергија, ќе ја чувствувате забрзана циркулацијата во целото тело.

Термини:
понеделник, среда и петок од 19.00-20.00 часот

Power Mat Pilates

Прочитајте повеќе

Power Mat Pilates

Овој тип на пилатес опфаќа вежби кои го активираат целото тело, за време на часот користиме мат простирка, тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл.реквизити. Часот започнува со целосно истегнување и загревање на сите мускули во телотои  продолжува со вежби за целото тело.

Power Ball Pilates

Прочитајте повеќе

Power Ball Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби за целото тело кои се изведуваат со помош на голема пилатес топка, дополнително за време на часот користиме и тегови од 1 kg. Ball pilates е совршен спој од вежби за обликување и истегнување на сите мускули, со посебен акцент на абдоминалниот ѕид и на мускулите на нозете. Топката има сферична површина и создаваа дополнителна нестабилност, која ја контролираме со стегање на мускулите на стомакот. Сето тоа помага во зацврстување на мускулите и подобрување на држењето на телото.

Power Cardio Pilates

Прочитајте повеќе

Power Cardio Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби кои се изведуваат на мат простирка, но со повисок интензитет, вклучувајќи кардио вежби со скокови, дополнително се користат и реквизити како тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл. Овој тип на пилатес ги обликува мускулите на целото тело и ја зголемува кондиционата спремност.
Low Impact Pilates

Овој тип на часови се со помал интензитет и се наменети за почетници, за луѓе кои долго време не биле активни и се помалку кондиционо спремни. Вежбите се изведуваат флуидно, но побавно. Акцентот е на сите мускулни групи подеднакво (стомак, грб, раце, нозе, задник). Со континуирано вежбање на овој тип на пилатес ќе си гo подобрите својот фитнес преформанс, ќе ги тонирате и затегнете мускулите, ќе си ја подобрите флексибилност и кондицијата и секако ќе го намалите масното ткиво.

Термини:
понеделник, среда и петок од 18:00-19:00 часот

Low Impact Mat Pilates

Прочитајте повеќе

Low Impact Mat Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби со понизок интензитет кои го активираат целото тело. За време на часот користиме мат простирка, тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл. реквизити. Часот започнува со целосно истегнување и загревање на сите мускули во телото, продолжува со вежби за целото тело.

Low Impact Ball Pilates

Прочитајте повеќе

Low Impact Ball Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби со помал интензитет за целото тело кои се изведуваат со помош на голема пилатес топка, дополнително за време на часот користиме и тегови од 1 kg. Ball pilates е совршен спој од вежби за обликување и истегнување на сите мускули, со посебен акцент на абдоминалниот ѕид и на мускулите на нозете. Топката има сферична површина и создаваа дополнителна нестабилност, која ја контролираме со стегање на мускулите на стомакот. Сето тоа помага во зацврстување на мускулите и подобрување на држењето на телото.

Low Impact Cardio Pilates

Прочитајте повеќе

Low Impact Cardio Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби кои се изведуваат на мат простирка, вклучувајќи кардио вежби со скокови кои се со помал интензитет, дополнително се користат и реквизити како тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл. Овој тип на пилатес ги обликува мускулите на целото тело и ја зголемува кондиционата спремност.
Low Impact Pilates

Овој тип на часови се со помал интензитет и се наменети за почетници, за луѓе кои долго време не биле активни и се помалку кондиционо спремни. Вежбите се изведуваат флуидно, но побавно. Акцентот е на сите мускулни групи подеднакво (стомак, грб, раце, нозе, задник). Со континуирано вежбање на овој тип на пилатес ќе си гo подобрите својот фитнес преформанс, ќе ги тонирате и затегнете мускулите, ќе си ја подобрите флексибилност и кондицијата и секако ќе го намалите масното ткиво.

Термини:
понеделник, среда и петок од 18:00-19:00 часот

Low Impact Mat Pilates

Прочитајте повеќе

Low Impact Mat Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби со понизок интензитет кои го активираат целото тело. За време на часот користиме мат простирка, тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл. реквизити. Часот започнува со целосно истегнување и загревање на сите мускули во телото, продолжува со вежби за целото тело.

Low Impact Ball Pilates

Прочитајте повеќе

Low Impact Ball Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби со помал интензитет за целото тело кои се изведуваат со помош на голема пилатес топка, дополнително за време на часот користиме и тегови од 1 kg. Ball pilates е совршен спој од вежби за обликување и истегнување на сите мускули, со посебен акцент на абдоминалниот ѕид и на мускулите на нозете. Топката има сферична површина и создаваа дополнителна нестабилност, која ја контролираме со стегање на мускулите на стомакот. Сето тоа помага во зацврстување на мускулите и подобрување на држењето на телото.

Low Impact Cardio Pilates

Прочитајте повеќе

Low Impact Cardio Pilates

Oвој тип на пилатес опфаќа вежби кои се изведуваат на мат простирка, вклучувајќи кардио вежби со скокови кои се со помал интензитет, дополнително се користат и реквизити како тегови од 1 kg, ластици за отпор и сл. Овој тип на пилатес ги обликува мускулите на целото тело и ја зголемува кондиционата спремност.
Aerobics

Високо ефективен аеробик тренинг за намалување на масното ткиво и подобрување на кондицијата и координацијата во ритам. Аеробикот ќе ви помогне во подобрување на кондицијата и во намалување на масното ткиво. Кардио тренингот ќе ви помогне во ослободување од стресот и негативната енергија која предизивикува да се чувствувате депресивно. После добар аеробик час ќе се чувствувате поенергично и поисполнето.

Термини:
вторник, четврток и недела од 19:00-20:00 часот

Step Aerobic

Прочитајте повеќе

Step Aerobic

Oвој тип на аеробик опфаќа вежби со повисок интензитет со помош на степер за зацврстување на нозете и задникот. Oвој вид на вежбање е особено ефикасен за слабеење и зголемување на кондицијата. Исто така ритмичната музика на која се прават движењата го подобрува расположението и ви создава чувство на еуфорија и среќа. Овој тип на аеробик е одличен начин да се ослободите од стресот и негативната енергија и секако ефикасно да го намалите масното ткиво.

Energy Aerobic

Прочитајте повеќе

Energy Aerobic

Oвој тип на аеробик опфаќа кондициони, ритмички вежби кои ја подобруваат кондицијата и помагаат во согорување на масното ткиво и подобрување на координацијата во ритам. Исто така и овој тип на кардио тренинг ќе ви помогне да се ослободите од стресот и негативната енергија.

Mix Aerobic

Прочитајте повеќе

Mix Aerobic

Oвој тип на аеробик опфаќа високо ефективни аеробни вежби кои се комбинација од аеробни ритмични вежби и вежби за зацврстување и тонирање на телото. Во текот на часот користиме различни реквизити кои го зголемуваат отпорот и секако ја подобруваат ефикасноста на изведувањето на вежбите.
Aerobics

Високо ефективен аеробик тренинг за намалување на масното ткиво и подобрување на кондицијата и координацијата во ритам. Аеробикот ќе ви помогне во подобрување на кондицијата и во намалување на масното ткиво. Кардио тренингот ќе ви помогне во ослободување од стресот и негативната енергија која предизивикува да се чувствувате депресивно. После добар аеробик час ќе се чувствувате поенергично и поисполнето.

Термини:
вторник, четврток и недела од 19:00-20:00 часот

Step Aerobic

Прочитајте повеќе

Step Aerobic

Oвој тип на аеробик опфаќа вежби со повисок интензитет со помош на степер за зацврстување на нозете и задникот. Oвој вид на вежбање е особено ефикасен за слабеење и зголемување на кондицијата. Исто така ритмичната музика на која се прават движењата го подобрува расположението и ви создава чувство на еуфорија и среќа. Овој тип на аеробик е одличен начин да се ослободите од стресот и негативната енергија и секако ефикасно да го намалите масното ткиво.

Energy Aerobic

Прочитајте повеќе

Energy Aerobic

Oвој тип на аеробик опфаќа кондициони, ритмички вежби кои ја подобруваат кондицијата и помагаат во согорување на масното ткиво и подобрување на координацијата во ритам. Исто така и овој тип на кардио тренинг ќе ви помогне да се ослободите од стресот и негативната енергија.

Mix Aerobic

Прочитајте повеќе

Mix Aerobic

Oвој тип на аеробик опфаќа високо ефективни аеробни вежби кои се комбинација од аеробни ритмични вежби и вежби за зацврстување и тонирање на телото. Во текот на часот користиме различни реквизити кои го зголемуваат отпорот и секако ја подобруваат ефикасноста на изведувањето на вежбите.
Распоред
Месечна Членарина

Pilates

1200ден./месец
  • 3 часа неделно

Аеробик

1200ден./месец
  • 3 часа неделно

Аеробик + Пилатес

1400ден./месец
  • комбинација 4 часа неделно (2+2, 1+3, 3+1)

Аеробик + Пилатес

1800ден./месец
  • 6 часа неделно
*1 час: 200 ден. со претходна резервација
Промотивни Пакети

2 месеци пилатес или аеробик

24002200ден.
  • 3 часа неделно

3 месеци пилатес или аеробик

36003000ден.
  • 3 часа неделно

2 месеци пилатес + аеробик

28002500ден.
  • 4 часа неделно

3 месеци пилатес + аеробик

42003600ден.
  • 4 часа неделно

2 месеци пилатес + аеробик

36003200ден.
  • 6 часа неделно

3 месеци пилатес + аеробик

54004700ден.
  • 6 часа неделно

Галерија

Правила
1. Платените термини мора да се искористат во еден месец. Членската карта ви важи од датумот на кој сте платиле, до истиот датум следниот месец.
2. Секогаш доаѓајте барем 5 минути пред да започне часот, за да можете да се подготвите. Првите 5-10 минути се особено важни затоа што тогаш го правиме загревањето и истегнувањето.
3. Влегување во салата е дозволено само со чисти патики.
4. Редовното обновување на членарината Ви гарантира место во групата.
5. Вежбате на Ваш сопствен ризик, доколку имате претходни здравствени проблеми консултирајте се со вашиот доктор во врска со вежбањето.
6. Клубот не работи за времe на државни празници.
1. Платените термини мора да се искористат во еден месец. Членската карта ви важи од датумот на кој сте платиле, до истиот датум следниот месец.
2. Секогаш доаѓајте барем 5 минути пред да започне часот, за да можете да се подготвите. Првите 5-10 минути се особено важни затоа што тогаш го правиме загревањето и истегнувањето.
3. Влегување во салата е дозволено само со чисти патики.
4. Редовното обновување на членарината Ви гарантира место во групата.
5. Вежбате на Ваш сопствен ризик, доколку имате претходни здравствени проблеми консултирајте се со вашиот доктор во врска со вежбањето.
6. Клубот не работи за времe на државни празници.
Контакт и локација

Локација: ул. Миле Поп Јорданов 68, кула 12, Скопје (спроти кафана Чашка - Козле).

Контакт: 071/273-982, 071/226-354

Еmail: fitlife.fitness.mk@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/fitlife.com.mk

Instagram: @fitlife_pilates_aerobic