Mартовска Zumba® Забава!

Почувствувајте ја ZUMBA енергијата во целост!

Со повеќегодишно искуство зад нас, се очекува Мартовската 2017 ZUMBA ЗАБАВА, да биде побројна и поинтересна. Овој пат на ново место, MKC Club&Restaurant.

Ќе има нови ZUMBA кореографии, нови ZUMBA песни и нови ZUMBA движења во изведба на ZUMBA инструкторите од FitOne, следејќи го светскиот тренд како дел од ZIN (Zumba Instruktor Network) мрежата.

Централно место ќе завземат групите на Zumba вежбачите кои ќе се прикажат себеси со комплетно нови Zumba кореографии (нешто што не смее да се пропушти) 🙂

Повеќе информации за настанот пронајдете тука.

ZUMBA Забавата иако организирана од FITONE, наменета е за сите љубители на Zumba Fitness, а не само на вежбачите во FITONE. Па затоа поканети се сите кои сакаат да видат што претставува споделување на Zumba енергијата помеѓу толпа од Zumba фанови и да се приклучат на забавата. Покана и до сите што го практикуваат Zumba Fitness-от надвор од FITONE.

Како и до сега без никакви ограничувања во пол и возраст. Без разлика на вежбачи или гледачи, добродојдени се сите, а забавата е загарантирана.

Dress Code: Шарено (весели бои) или Zumba облека!

Влезница: 150 денари со конзумација.

Повеќе инфо на 070/22 88 23.

Повеќе за зумба танцот и предностите од вежбање зумба прочитајте тука.

Драгана Младеновска

Магистер по фармација, Аеробик и Пилатес инструктор. Зависник од здрава исхрана и експериментирање во кујната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *