5 причини зошто да продолжите да вежбате и преку лето

July 23rd, 2017|Категории: Здравје, Совети, Фитнес|Теми: , , , , , , |

За време на летото, многу луѓе одлучуваат да ја редуцираат физичка активност со изговор дека е навистина многу топло и не е добро да се вежба. Но, сепак ако сте во групата на луѓе кои

5 совети како да не ги вратите килограмите кои сте ги загубиле и да ја одржувате тежината која сте ја постигнале

December 29th, 2016|Категории: Здравје, Исхрана, Слабеење, Совети|Теми: , , , , , |

1. Вагата е вашиот најискрен пријател Многумина од нас често пати ќе ќажат дека се плашат да застанат на вагата, верувајќи дека вистината би ги разочарала. Но вусшност редовното следење на телесната тежина е најдобриот

Зошто да вежбате Аеробик?

March 12th, 2016|Категории: Аеробик, Фитнес|Теми: , , , , , |

Без разлика на годините, тежината и градбата на телото Аеробикот како активност е добар за секого. Еве зошто.... Континуираните кардио активности како пешачење, возење велосипед, пливање, трчање, вежбање Аеробик или било какви вежби кои го