Викенд одбележан во духот на здравјето, фитнесот и велнесот!

September 26th, 2017|Категории: Настани, Фитнес|Теми: , , , , |

По големата најава за третото издание на HFW Expo, може да кажеме дека овој викенд, во Градскиот парк, на терените Работнички, поминавме два убави сончеви дена во духот на здравите навики, фитнесот и велнесот! Трета

Гратис влезници за најголемиот настан за здрав животен стил – Health, Fitness & Wellness Expo 2017

September 20th, 2017|Категории: Настани, Фитнес|Теми: , , , |

Ситно броиме до третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo, кој ќе се одржува овој викенд, 23-24ти септември, во Градскиот парк во Скопје, на терените Работнички. Бидјеќи интересот за настанот е огромен, сакаме нашите

Дознајте што се ќе се случува на третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

September 12th, 2017|Категории: Настани, Фитнес|Теми: , , , , |

Веќе ги најавивме новите датуми 23-24 септември и новата локација – Градски парк, терени Работнички, па време е да дознаете што се’ ќе се случува на третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo! Оваа

Скопје балансира! – настан кој не се пропушта!

May 21st, 2017|Категории: Настани, Фитнес|Теми: , |

Брендот GIBBON верува во баланс на умот и телото, кој ќе придонесува во подобрувањето на секојдневното живеење. Целта е да се инспирираат индивидуи кои ќе работат на самодовербата за постојано да се надминуваат самите себе

Дали ги правите овие 5 грешки пред трчање?

April 29th, 2017|Категории: Настани, Совети, Фитнес|Теми: , , , , , , , |

Во пресрет на најголемиот спортски настан во Скопје – Скопскиот маратон, подготвивме интересен текст за можните грешки кои можеби ги правите пред трчање. Се подготвувате за трка, полумаратон или маратон, трка на 5 km или