Детокс смути за зајакнување на имунитетот

March 13th, 2018|Категории: Исхрана, Рецепти|Теми: , , , , , , , , |

Направете го првилниот избор и започнете го денот со чаша полна здравје, нутритиенти и многу антиоксиданти. Ова смути не само што на здрав начин ќе го разбуди вашиот дигестивен тракт, туку и ќе ви помогне

Смути против мамурлук

January 7th, 2017|Категории: Исхрана, Рецепти|Теми: , , , , |

Убаво си поминавте вечерта, но следното утро подобро и да не доаѓа или некако да можете да прескокнете преку него. Првите денови од годината се асоцијација за журки и излегувања, но последователно на тоа и