5 причини зошто да продолжите да вежбате и преку лето

July 23rd, 2017|Категории: Здравје, Совети, Фитнес|Теми: , , , , , , |

За време на летото, многу луѓе одлучуваат да ја редуцираат физичка активност со изговор дека е навистина многу топло и не е добро да се вежба. Но, сепак ако сте во групата на луѓе кои

10 минутен тренинг за цврсти и обликувани стомачни мускули

March 20th, 2017|Категории: Вежби, Фитнес|Теми: , , , , , |

Пролетното сонце е алармот кој ги активира и оние кои биле “најзаспани” за време на зимскиот период. Постојаното седење и физичката неактивност можат да направат да се чувствувате уморно и без енергија. Овој период од