Што после празниците?

January 6th, 2017|Категории: Детоксикација, Здравје, Исхрана, Слабеење, Совети|Теми: , , , , , |

Сигурно се прашувате (како и јас) како да се вратите на добриот пат на здрава исхрана после празничните трпези, сета руска салата, кифлички, штрудли и сарми. Некои ќе се решат да го сторат тоа со