Одличен начин за здрав почеток на денот. Брз појадок во две варијанти, солена со пченкарни галети и блага варијанта со оризови галети.

Потребни состојки:

солена варијанта:

блага варијанта:

Начин на подготовка:

 

На здравје појадок!