Цени и Пакети

Цени

1000 ден

2 часа неделно

1200 ден

3 часа неделно

1700 ден

3+2 часа неделно

1900 ден

3+3 часа неделно

1000 ден

3 часа неделно

Morning pilates

+400 ден

за комбинација сала + онлајн (4 часа неделно)

800 ден

4 часа неделно
онлајн пилатес микс

800 ден

2 часа неделно
онлајн пилатес за трудници

800 ден

3 часа неделно
онлајн јога

Промотивни пакети

2 месеци

2000ден

1800 ден

2 часа неделно

3 месеци

3000ден

2500 ден

2 часа неделно

2 месеци

2400ден

2200 ден

3 часа неделно

3 месеци

3600ден

3000 ден

3 часа неделно

контакт

071 273 982 / 071 226 354

en_USEnglish
en_USEnglish