Локација

Контакт
071-273-982/071-226-354

Локација: Кисела Вода

ул. Невена Ѓеоргиева Дуња бр. 1

Локација: Спортски Центар Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр. 13
(влезот е позади кај кугланата и лизгалиштето)

en_USEnglish
en_USEnglish