Правила

1. Платените термини мора да се искористат во еден месец. Членската карта ви важи од датумот на кој сте платиле, до истиот датум следниот месец.
2. Секогаш доаѓајте барем 5 минути пред да започне часот, за да можете да се подготвите. Првите 5-10 минути се особено важни затоа што тогаш го правиме загревањето и истегнувањето.
3. Влегување во салата е дозволено само со чисти патики.
4. Редовното обновување на членарината Ви гарантира место во групата.
5. Вежбате на Ваш сопствен ризик, доколку имате претходни здравствени проблеми консултирајте се со вашиот доктор во врска со вежбањето.
6. Клубот не работи за времe на државни празници.

Дополнителни правила за време на Ковид пандемијата

  1. На влезот во студиото вршиме дезинфекција на рацете и безконтактно мерење на температурата;
  2. Секој мора да си го почитува резервираниот термин, сега за сега нема да ја има опцијата за мешање на групите;
  3. Секој си носи своја сопствена простирка (простирките кои ги имаме во студиото сега за сега нема да ги користиме заради безбедност);
  4. Секој вежба на означените полиња и се трудиме сите да одржуваме дистанца, нема групирање, гушкање и слично;
  5. Доколку имате потреба од користење на гардеробата, задолжително внатре носете заштитна маска;
  6. Секој вежба со чиста опрема и ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЧИСТИ ПАТИКИ;
  7. Гелови за дезинфекција има достапно на неколку места во салата, а исто така и распраскувачи со антибактериски спреј за да може да се дезинфицира опремата доколку некој пред вас ја користел (тегови, степери, топки, ластици);
  8. Сите мораме совесно да ги почитуваме правилата и мерките за да се заштитиме и себе си, но и сите околу нас.
en_USEnglish
en_USEnglish