Бесплатен ZUMBA Fitness час на отворено!

Споделете со пријателите

На 25.06.2016 (сабота) во 19:30h, Фитнес Клубот “Fit One” во соработка со Општина Аеродром, организира Бесплатен Zumba Fitness час во Спортскиот Центар “Ново Лисиче” (кај стадионче). Станува збор за истата сцена во Ново Лисиче, на која се одржува меѓународниот фестивал на комедијата „Гола месечина“.
Многу позитивна енергија, убаво расположение и убаво извежбување со прекрасна Zumba музика, е само дел од она што ќе се почувствува на овој час, а за сето тоа задолжени ќе бидат ZUMBA инструкторите од “FitOne”.
Поканети се сите љубители на Zumba Fitness и латино звуците, без оглед на возраст и пол, да ни се придружат и заедно да ја почувствуваме Zumba енергијата во целост 🙂
Dress code: Весели бои или Zumba облека.

Повеќе за зумба прочитајте тука.

Logo Fit One eksperiment 2

Драгана Младеновска

Аеробик и пилатес инструктор, Сопственик на FitLife Fitness Studio, Магистeр по фармација и диететика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *