Едноставни вежби за истегнување

Споделете со пријателите

Зголемување на флексибилноста, подобрено држење на телото, ослободување од стресот, спречување повреди и помалку болки во грбот после долго седење се само дел од придобивките од истегнувањето. Практикувајте го истегнувањето пред и после вежбање но, и како индивидуална активност која ќе ви одземе само 5 минути во денот.

Ова 5 минутно видео за истегнување ќе ви помогне да го раздвижите телото после долго седење, ќе ви ги намали болките во грбот и ќе направи да се чувствувате повитално.

Драгана Младеновска

Аеробик и пилатес инструктор, Сопственик на FitLife Fitness Studio, Магистeр по фармација и диететика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *