Намирници кои ви се неопходни за здраво готвење

Споделете со пријателите

Во ова видео не само што ви ги листам намирниците кои се неопходни доколку сакате здраво да се храните, туку ви давам интересни идеи и начини како можете истите да ги искористите.

Идејата за видеото ми потекна од една објава која ја спремав како текст, но пишувајќи сфатив дека со видео многу полесно ќе се изразам и ќе го пренесам се она што сакам да го споделам со вас.

Многу од овие совети веќе ги имате во некои одделни објави.

Ова видео сумира многу аспекти кои се важни доколку сакате да го смените начинот на исхрана.

Долго е знам, но корисно!

Погледнете го до крај, сигурна сум дека ќе научите нешто што не сте го знаеле или ако не друго ќе добиете мотивација за да направите одредена промена 🙂

Драгана Младеновска

Аеробик и пилатес инструктор, Сопственик на FitLife Fitness Studio, Магистeр по фармација и диететика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *