FITLIFE FITNESS STUDIO

FITLIFE FITNESS STUDIO е аеробик и пилатес клуб специјализиран за групни фитнес активности, основан во 2017-та година.
За да бидеме поблиску до вас, лоцирани сме на две локации во Скопје:
Кисела Вода (веднаш до Стара Рампа) и Аеродром (во ОУ Блаже Конески).

Дополнително имаме и редовни онлајн тренинзи: онлајн пилатес микс, онлајн пилатес за трудници и онлајн јога. 

Нашата мисија е да им помогнеме на нашите клиенти да го сменат својот начин на живот и физичката активност да ја направат свое секојдневие.
Кај нас нема да добиете само обичен тренинг, туку и мотивација и многу стручни совети поврзани со исхраната. На нашиот сајт можете да најдете многу корисни совети за здрава исхрана, фитнес и убавина, но и многу здрави и лесни рецепти.

За да бидете во тек со сите наши новости следете не и нa инстаграм: @fitlife.skopje и @dragana_fitlife

Без разлика која е вашата цел, да ослабете и да изгледате подобро, да имате повеќе енергија или пак да се чувствувате добро после напорниот ден, ние сме тука за Вас.

Вежбањето ќе Ве направи помотивирани, поисполнети и поведри.
Направете го вистинскиот чекор и веднаш резервирајте си место во некоја од нашите групи.
Контактирајте не на 071 273 982 или на 071 226 354 и дозволете ни да правилно да Ве водиме во промената на вашиот животен стил.

Ваш FITLIFE TEAM

 

Вежбајте Пилатес и Аеробик

aеробик

Високо ефективен аеробен тренинг за намалување на масното ткиво и подобрување на кондицијата и координацијата во ритам. Аеробикот како кардио активност ќе ви помогне во ослободување од стресот и негативната енергија и ќе ве направи да се чувствувате посреќни и поисполнети.

пилатес

Вежбите во овој тип на часови ги активираат сите мускулни групи. Со континуирано вежбање Пилатес ќе ги затегнете и тонирате мускулите, ќе ја зголемите флексибилноста и ќе го намалите масното ткиво.

MIX - 40 minutes

40 минутни ефикасни тренинзи за цело тело наменети за луѓе кои немаат време да вежбаат (кардио, табата, HIIT, вежби за тонирање, сила, мобилност и слично) – добивате месечен распоред што ќе се вежба.

TOTAL BODY MIX

Комбинирани тренинзи наменети да го активираат цело тело. Комбинација од кардио, вежби за сила, мобилност и флексибилност. Интензитетот на вежбите зависи од групата, вообичаено среден до висок интензитет. Вежбите се изведуваат со користење на повеќе фитнес реквизити и секој тренинг е различен.

dance aerobic

Овој тип на аеробик опфаќа кардио вежби кои се изедуваат со сопствената тежина, а се хармонично вклопени во dance кореографија на омилените поп и латино песни.

онлајн Пилатес микс 💻

Часовите се спој од аеробик/кардио вежби и пилатес движења, се работи цело тело и секој час е различен.

онлајн Пилатес за трудници 💻

Овој тип на часови се специфично наменети за трудници со модифицирани вежби кои се прилагодени за состојбата. Движењата и вежбите се безбедни да се изведуваат во бременост доколку мајката има нормална бременост.

онлајн јога 💻

Хата Јога е најраспространет вид на Јога во западниот свет, па така и кај нас. Овој вид на Јога овозможува рамнотежа, баланс, хармонизација на позитивната и негативната енергија со која е исполнето се на нашата планета. Изведувањето на Асаните предизвикува длабоко физиолошко дејство врз мускулите, лигаментите и зглобовите…

Локација Кисела Вода

ул. Невена Ѓеоргиева Дуња бр. 1

Локација - Аеродром - спортска сала - ОУ Блаже Конески

ул.„Венјамин Мачуковски“ бр. 4, Општина Аеродром

en_USEnglish
en_USEnglish