Онлајн Пилатес Микс

Часовите се спој од аеробик/кардио вежби и пилатес движења, се работи цело тело и секој час е различен.

Што добивате со нашите онлајн тренинзи?

– 4 различни тренинзи неделно
– база со преку 30 тренинзи од претходните 2 месеци
– можност да вежбате кога сакате и каде сакате
– тренинзи кои го активираат целото тело пропорционално
– комбинација од кардио, вежби за флексибилност и за тонирање
– БОНУС кратки 35 минутни тренинзи
– не ви се потребни реквизити (но ако имате, имаме и такви снимени тренинзи: со топка, ластик и слично)Часовите ги одржуваме во затворена група на facebook и истите не мора да ги вежбате кога се одржуваат во живо, ги оставаме видеата неколку денови и можете да си вежбате кога и да ви одговара.

Од опрема не ви треба ништо посебно, го користиме телото и вежбите се body weight, единствено ако имате мат простирка за оние вежби кога се лежи долу и по желба тегови, но можете и со шишиња вода.

Се плаќа на жиро сметка или онлајн.
По уплата ве додаваме веднаш во затворената група на facebook и можете да следите.
Во просек трошиме по минимум 500 калории секој час.

Термини

понеделник/среда/петок од 18:00-19:00 часот

сабота од 09.00 до 10.00 часот наутро

Цена

800 денари месечно (4 часа неделно)

ПЛАТИ ОНЛАЈН

*по успешна трансакција добивате линк за вклучување во групата*

 

контакт

071 273 982 / 071 226 354

en_USEnglish
en_USEnglish