Здрави овесни плочки со здрава нутела

Секогаш правете правилни и здрави избори и секогаш кога сте во можност сами подготвувајте си ги оброците бидејќи само така знаете што внесувате во своето тело.

Овие здрави овесни

Кои се придобивките од утринскиот тренинг?

Утринскиот тренинг е одличен начин да го разбудите телото, да го забрзате метаболизмот и да добиете доза позитивна енергија која ќе ја чувствувате преку текот на целиот ден. Доколку

Зошто хроно исхраната е толку ефикасна?

Диета како диета, самиот збор звучи застрашувачки, а многу често и демотивирачки. Иако диета не значи гладување и “измачување”, сепак многу луѓе тој збор ги асоцира токму на

Здрав антиоксидантен чоколаден колач со боровинки

Боровинките имаат толку многу здравствени придобивки, што речиси е невозможно да се набројат. Меѓутоа, здравствените придобивки на боровинките најмногу потекнуваат од високата концентрацијата на антоцијани.

Антоцијаните се природни анти-инфламаторни

Load More Posts